0

Bagekartofler med gorgonzolacreme og tomat-svampe-rosmarinsauté (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne, læg dem i et passende ildfast fad og bag dem ved 200 grader i ca. 1½ time til de er godt møre. Trim svampene, fjern den seje stok og riv hattene i mundrette bidder. Befri tomaterne for al indmad, skær kødet i tern og hak hvidløg og rosmarin fint. Sauter svampene i lidt olie til de er gyldne og al væde fordampet. Kom tomat og hvidløg ved og sauter yderligere 2-3 min. Rør gorgonzolaen blød med cremefraiche og smag til med salt og peber. Skær et kryds i hver kartoffel og pres dem åbne. Fordel gorgonzolacremen og top med de sauterede grøntsager. Server straks til fx okse, lam eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?