0

Bagt æggekage med sommergrønt og pesto (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Befri majsene for blade og "hår" og kog kolberne i letsaltet vand 5 min. Del imens broccolien i små buketter og skær stokken i 1 x 1 cm store tern. Tag kolberne op af kogevandet, overhæld med koldt vand og dryp af. Kom broccolien i vandet og giv dem et hurtigt opkog. Overhæld også dem med koldt vand og dryp godt af. Snit porrerne i tynde skiver og rens dem godt. Varm olien op på en ovnfast pande og sauter porrerne 4-5 min. Kom broccoli og majs ved og sauter yderligere 2 min. Pisk imens æggene sammen og rør ost, salt og peber i. Hæld æggemassen over grøntsagerne og bag æggekagen ved 175 grader i 25-30 min. til den er fast og gennembagt. Skær tomaterne i skiver og anret dem ovenpå. Dryp med pesto og server straks som frokostret eller let aftensmad med brød og fx et stykke stegt fisk eller kød til.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?