0

Bagt blomkål og hokkaidogræskar med dressing af flødeost

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fjern bladene på blomkålen og sæt hele blomkålshovedet i et ovnfast fad. Pensl blomkålen med olie og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 40-50 min. Kålen skal stadig have lidt bid - men må godt blive brun i skorpen.

Halver hokkaidogræskarret, fjern kernerne og skær resten i både. Pensl dem med olie og bag dem på en bageplade i ovnen i ca. 30 min.

Lad kål og græskar køle helt ned. Drys derefter med flagesalt.

Dressing: Rør osten sammen med cremefraiche, sennep og saften fra en lille citron. Smag til med salt og peber.

Anret "klaser" af blomkål sammen med hokkaidogræskar og hæld lidt af dressingen over. Klip karsen ud over salaten. Hak nødderne groft, drys dem ud over salaten og server.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?