0
Bagt græskar med quinoa, feta og appelsin

Bagt græskar med quinoa, feta og appelsin

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hokkaido græskarChipotle (røget chili)græskarkerner
1 min.
Græskar

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Start med at halvere græskarret, og fjern kernehuset. Skær græskarret ud i grove både, og vend dem med lidt olivenolie, salt og lidt røget chili.

Bag dem, til de er møre i ca. 25 min.

Når der er 5 min. tilbage af bagetiden, drysser du græskarkernerne ud over bådene, og lader dem bage med de sidste 5 min.

quinoa
5 min.
Quinoa

Sæt en gryde med rigeligt, letsaltet vand over at koge med quinoa, og kog den i 15 minutter. Dræn vandet fra, og kom quinoaen tilbage i gryden. Hold den varm under låg.

julesalat / endiveskalotteløgappelsinfeta
15 min.
Grønt

Skræl appelsinen, og skær den ud i skiver. Skær den derefter ud i bidder.

Skræl skalotteløget, og snit det i super tynde skiver.

Pluk fetaost ud i små bidder.

Pluk endive ud i blade, og skær dem i mindre strimler.

Vend appelsinstykker, appelsinsaft, salat og skalotteløg sammen i en skål.

30 min.
Anretning

Vend fetaosten op i quinoaen, og smag til med lidt salt og et skud olivenolie.

Anret græskar, quinoa og salat på en tallerken.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?