Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Start med at halvere græskarret, og fjern kernehuset. Skær græskarret ud i grove både, og vend dem med lidt olivenolie, salt og lidt røget chili.
Bag dem, til de er møre i ca. 25 min.
Når der er 5 min. tilbage af bagetiden, drysser du græskarkernerne ud over bådene, og lader dem bage med de sidste 5 min.
Sæt en gryde med rigeligt, letsaltet vand over at koge med quinoa, og kog den i 15 minutter. Dræn vandet fra, og kom quinoaen tilbage i gryden. Hold den varm under låg.
Skræl appelsinen, og skær den ud i skiver. Skær den derefter ud i bidder.
Skræl skalotteløget, og snit det i super tynde skiver.
Pluk fetaost ud i små bidder.
Pluk endive ud i blade, og skær dem i mindre strimler.
Vend appelsinstykker, appelsinsaft, salat og skalotteløg sammen i en skål.
Vend fetaosten op i quinoaen, og smag til med lidt salt og et skud olivenolie.
Anret græskar, quinoa og salat på en tallerken.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()