0
Bagt havkat med spicy grønkål, nudler og sesam
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
limesquashhvidløgfishsaucerød chiligrønkål
1 min.
Grønt

Start med at sætte en grydefuld godt saltet vand over at koge til nudler, og tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skyl grønkålen grundigt, og rib den af stilkene. Skær den igennem et par gange med en kniv.

Snit chilien fint. Pil hvidløg, og riv det fint ned i en skål.

Lav en marinade af fishsauce, revet hvidløg, lidt sukker og godt med limesaft.

Skyl squashen, og skær den i tern.

havkatfilet uden skindnudler
10 min.
Fisk

Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem grundigt med salt og friskkværnet peber.

Gnid dem med en smule olivenolie, og læg dem i et ildfast fad.

Bag fisken i ca. 15 min., til den er gennemtilberedt.

Kom nudlerne i det kogende vand, og kog dem, til de er al dente. Vend dem herefter med et par dråber olie, så de ikke klistrer sammen.

grønkålsesamfrø
15 min.
Grønt

Varm en pande op ved højeste blus, og tilsæt en smule olie.

Steg grønkålen i 2-3 min., til den er faldet en smule sammen. Tilsæt så den ønskede mængde chili og sesamfrø, og træk panden fra varmen. Vend rå squashtern og grønkål godt rundt i fishsaucemarinaden.

30 min.
Anretning

Anret nudlerne i bunden af en dyb tallerken med den bagte fisk ovenpå. Slut af med at komme squash og grønkål over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?