Rens peberfrugten og skær kødet i små tern. Skær også cherrytomaterne i små tern og hak løget fint. Bland det hele sammen med 3 spsk. olie, balsamico, sennep, sukker, salt og peber og smag til. Trim hvert julesalathoved og skær dei i kvarte på langs. Dryp dem med olie, drys med parmesan og krydr med salt og peber. Vikl en skive bacon om hver salatbåd, læg dem i et ildfast fad og kom æblemost i bunden. Bag julesalaterne ved 200 grader i ca. 15 min. til salaten er mør og baconen gylden. Server dem varme med salsaen til, som tilbehør til kraftige kødretter, kylling eller fisk.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()