0
Bagt knoldselleri med garam masala, kikærter og pære

Bagt knoldselleri med garam masala, kikærter og pære

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

garam masala1knoldselleriløg
1 min.
Selleri og løg

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Start med at skrælle løg og knoldselleri. Skær løg i kvarte, og selleri i grove tern. Vend begge dele med lidt olivenolie, salt og garam masala.

Bag grøntsagerne på en bageplade i ca. 20 min., til begge dele er møre.

kikærter i vand
10 min.
Kikærter

Dræn kikærterne, og lun dem i en gryde med lidt olie.

pærebabyspinat
15 min.
Spinat og pære

Skyl spinaten, og skær pæren ud i tern.

30 min.
Anretning

Vend kikærter, selleri, løg og spinat sammen i en skål, og anret det i en dyb tallerken. Slut af med at komme pære og yoghurt over retten.

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade