0
Bagt lange med brune ris, stegt squash og bønnepuré
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Lange, Nødder, Jordnødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
langefilet uden skindbrune ris
1 min.
Ris

Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på posen.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skær fisken ud i kuvertstykker, gnid dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Læg dem i et ildfast fad.

langefilet uden skindhvidløghvide bønner
5 min.
Bønner

Pil hvidløgene, og snit dem fint med en kniv.

Varm en kasserolle op ved mellem varme, og sautér hvidløg i en smule olivenolie, uden at de tager farve.

Dræn bønnerne, og kom dem op til hvidløgene. Tilsæt en smule vand, varm det godt igennem, og blend dem til en lind puré med en stavblender. Smag til med lidt salt.

Sæt fisken i ovnen, og bag den ca. 15 min., til den er gennembagt.

citrondildrødt æble
20 min.
Grønt

Skyl squashen, skær den i grove chunks, og steg dem 3-4 min. på en godt varm pande i en smule olivenolie. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Pluk dilden ud i blade, og snit stilkene fint.

Skær æblet i små tern.

Kom squash, æbler og dildstilke op i en skål, og vend det hele rundt med et par dråber olivenolie og godt med citronsaft.

30 min.
Anretning

Anret ris og bønnepuré i bunden af en dyb tallerken.

Kom den bagte fisk ovenpå og squashsalat på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?