Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på posen.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skær fisken ud i kuvertstykker, gnid dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Læg dem i et ildfast fad.
Pil hvidløgene, og snit dem fint med en kniv.
Varm en kasserolle op ved mellem varme, og sautér hvidløg i en smule olivenolie, uden at de tager farve.
Dræn bønnerne, og kom dem op til hvidløgene. Tilsæt en smule vand, varm det godt igennem, og blend dem til en lind puré med en stavblender. Smag til med lidt salt.
Sæt fisken i ovnen, og bag den ca. 15 min., til den er gennembagt.
Skyl squashen, skær den i grove chunks, og steg dem 3-4 min. på en godt varm pande i en smule olivenolie. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Pluk dilden ud i blade, og snit stilkene fint.
Skær æblet i små tern.
Kom squash, æbler og dildstilke op i en skål, og vend det hele rundt med et par dråber olivenolie og godt med citronsaft.
Anret ris og bønnepuré i bunden af en dyb tallerken.
Kom den bagte fisk ovenpå og squashsalat på siden.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften