Næringsfordeling pr. person
Energi: 546 kcal
Fedt: 20,7 g
Kulhydrat: 37,4 g
Protein: 40,3 g
Kostfibre: 16,2 g
Sæt ovnen på 120°C. Læg fisken i et ovnfast fad, der passer til størrelsen på fisken, så den ligger tæt til kanten og uden mellemrum mellem stykkerne. Vend fisken i 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt på begge sider.
Skær kålen i kvarte stykker, skyl den grundigt og afdryp for vand. Varm en pande op ved middelhøj varme. Tilsæt 1 spsk. olie pr. person og steg kålen i ca. 4 min på hver side. Kålen skal have en mørk overflade og være blød i de inderste blade inde ved stokken. Man kan med fordel stege den med låg på for hurtigere tilberedning. Smages til med salt og citronsaft.
Fisken bages i ovnen med skindsiden opad i ca. 10 min. Tjek den løbende under bagningen. Når skindet kan hives af fisken, er den færdig.
Skyl persillen grundigt og hak den groft. Hæld creme frisk, bønner og korma (pas på den er stærk, så juster efter behag) i en kasserolle og varm op ved middelvarme. Lad det koge lidt ind, så det samler sig til en cremet konsistens. Sluk for varmen, tilsæt persille og smag til med salt.
Server fisken med de cremede bønner og den stegte kål.
Kundekommentarer ()