Start med at tænde ovnen på 190 grader varmluft.
Skrub kartoflerne grundigt, og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Bred dem ud på en bradepande, og bag dem i ovnen i ca. 25-30 min., til de har taget farve og er blevet møre.
Del fisken i kuvertstykker, gnid dem med lidt olivenolie, salt og peber. Læg dem i et ildfast fad, men vent med at sætte dem i ovnen.
Pluk pak choy ud i blade, og skyl dem. Skyl agurken, del den på langs, og skrab kernehuset ud med en ske. Skær herefter agurken i tynde skiver.
Halvér citronen, og steg den på skærefladen på en pande, til den har taget godt med farve.
Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en skarp kniv.
Vend pak choy-blade, agurk, persilleblade og -stilke op i en skål, og tilsæt godt med citronsaft fra den stegte citron. Vend godt rundt.
Sæt fisken i ovnen i bunden af ovnen under kartoflerne. Bag den i ca. 10-15 min.
Lun skysovsen op i en lille kasserolle.
Anret den bagte fisk, kartofler og syrligt grønt på en tallerken. Slut af med at komme skysovs over fisken.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften