0
Bagt kulmule med skysovs, ovnkartofler og syrlig grønt

Bagt kulmule med skysovs, ovnkartofler og syrlig grønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kulmulesmå kartofler
1 min.
Kartofler

Start med at tænde ovnen på 190 grader varmluft.

Skrub kartoflerne grundigt, og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Bred dem ud på en bradepande, og bag dem i ovnen i ca. 25-30 min., til de har taget farve og er blevet møre.

Del fisken i kuvertstykker, gnid dem med lidt olivenolie, salt og peber. Læg dem i et ildfast fad, men vent med at sætte dem i ovnen.

bredbladet persillecitronagurkpak choy
10 min.
Grønt

Pluk pak choy ud i blade, og skyl dem. Skyl agurken, del den på langs, og skrab kernehuset ud med en ske. Skær herefter agurken i tynde skiver.

Halvér citronen, og steg den på skærefladen på en pande, til den har taget godt med farve.

Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en skarp kniv. 

Vend pak choy-blade, agurk, persilleblade og -stilke op i en skål, og tilsæt godt med citronsaft fra den stegte citron. Vend godt rundt.

Sæt fisken i ovnen i bunden af ovnen under kartoflerne. Bag den i ca. 10-15 min.

skysovs
20 min.
Skysovs

Lun skysovsen op i en lille kasserolle.

30 min.
Anretning

Anret den bagte fisk, kartofler og syrligt grønt på en tallerken. Slut af med at komme skysovs over fisken.

Velbekomme!

Bonusinfo

Til orientering om sovsens farve:

Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. V
i foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-) 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?