Sæt ovnen på 225 °C. Læg fisken i et ovnfast fad der passer til størrelsen på fisken. Vend fisken i 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt på begge sider.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne grundigt under vand.
Kom kartoflerne i vandet (det behøver ikke at koge) og vær opmærksom på at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne til de er møre, ca. 10 min. Sluk for blusset og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min længere, før du hælder vandet fra.
Pil forårsløgne, skyl dem og vend dem i 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt. Fordel det ud på en bradepande dækket med bagepapir og bag dem i ca. 10 min til de er mørke i farven og møre, når man trykker let på dem.
Skyl tomaten og basilikummen grundigt. Skær tomaten og mozzarellaen i 1/2 cm. tykke skiver og pil bladene fra basilikummen. Anret mozzarella- og tomatskiverne skiftevis ovenpå hinanden i en cirkel og krydr med 1 tsk. olivenolie, 2 tsk. balsamico og salt og peber. Top med basilikumblade.
Bag fisken i ca. 8 min. før forårsløget er færdigt. Fisken er færdig når den flager ved et let tryk.
Server den bagte fisk med de kogte kartofler, bagte forårsløg og capresesalaten.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()