0
Bagt lyssej i kokos med nudler og broccoli
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
lyssejfilet uden skind
1 min.
Fisken

Tag fisken ud af køleskabet, og dub den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber, og læg den i et smurt ildfast fad til senere. Sæt ikke fadet på køl.

Tænd ovnen på 160 grader.

broccoli
4 min.
Broccoli

Skræl stilken på broccolien, og skær derefter hele broccolien ud i grove buketter. Steg dem hårdt på en godt varm pande i 3-4 min. i en smule olie, til de har taget godt med farve, men stadig har bid.

Krydr med salt og friskkværnet peber, og gem den stegte broccoli til senere.

nudler
10 min.
Nudler

Sæt en stor gryde over med vand og et godt skud salt. Når vandet koger, tilsætter du nudlerne, og koger dem i ca. 6 min., til de er al dente. Smag dig frem. Sigt vandet fra, vend nudlerne med en smule olie, og hold dem varme i en skål under låg.

Sæt fisken i ovnen i ca. 15 min.

kokosmælkgrøn karrypastalime
15 min.
Kokos

Tilsæt lidt olie til en gryde, og varm den op ved mellem varme. Tilsæt currypasten, og lad den stege lidt af et minut eller to. Tilsæt herefter kokosmælken, og bring den i kog. Smag til med masser af limesaft, -skal, salt og peber. Brug også gerne lidt soya eller fishsauce, hvis du har.

 

koriander
25 min.
Nudler

Vend nudlerne op i kokossaucen. Hak korianderen groft, og tilsæt den til nudlerne. Smag til en sidste gang.

30 min.
Anretning

Anret nudlerne i bunden af en dyb tallerken med fisk og stegt broccoli ovenpå.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?