Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.
Vask kartoflerne, skær dem i grove chunks, vend dem lidt god oliveolien og krydr med salt og friskkværnet peber. Bag dem i en bradepande, til de er møre og har taget farve - ca. 25 min.
Skyl kapersene grundigt under rindende vand. Hak dem fint med en skarp kniv. Bemærk, hvis du laver mad til 1-2 kuverter skal du kun bruge ca. halvdelen af kapersene.
Skræl skalotteløg og hak det superfint med en skarp kniv.
Bland kapers og skalotteløg med creme fraichen. Smag til med masser af fintrevet citronskal og saft. Og friskkværnet peber.
Tag fisken ud af køleskabet og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Fold filetterne på langs, så de bliver dobbelt så tykke og krydr dem med salt og friskkværnet peber. Læg dem i et smurt, ildfast fad. Vent lidt med at sætte dem i ovnen.
Pluk broccolien ud i buketter og sørg for at få godt med stilk med. Steg buketterne på en godt varm pande i en smule olie - ca. 3-4 minutter i alt, så de tager godt med farve og bliver en anelse møre men beholder lidt bid. Hvis du laver mad til 3-4 kuverter, kan du med fordel stege dem over to gange.
Sæt nu fisken i ovnen under kartoflerne, skru ned på 180 grader og bag fisken ca. 10-12 min.
Anret kartofler, fisk og broccoli på en tallerken. Slut af med at komme kaperscremen henover broccolien inden du spiser.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()