0

Bagt rødtunge på bund af ristet grønt med lun tomatkapersdressing

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Ristet grønt: Skær renset squash, aubergine, fennikel og løg i ensartede tern på ca. 1 cm. Rist grøntsagerne på en pande i olie til de er gyldne og næsten møre. Kom tomatjuice og oregano ved, krydr med salt og peber og lad det simre til juicen er kogt ind om grøntsagerne. Smag til med sukker, salt og peber.

Fisk: Rul fiskefileterne sammen og læg dem i et ildfast fast. Pensl med et tyndt lag olie og krydr med salt og peber. Bag fisken ved 175 grader i ca. 12 min. til den netop er mør.

Dressing: Befri tomaterne for stilk og kerner, skær kødet i små tern og hak hvidløgsfed og persille fint. Varm lidt olie op på en pande og læg tomater, hvidløg og kapers på. Krydr med salt og peber og varm det stille og roligt igennem. Rør citronsaft og persille i, juster konsistensen med olie og smag til med salt og peber.

Server sammen med ris eller bagte kartoffelbåde, en sprød grøn salat og godt brød.

Kommentarer og forslag til opskriften