Start ovnen på 225 grader - varmluft med grill.
Skræl sellerien og skær den i tykke "pomfritter". Vend dem sammen med olie, salt og peber og bred dem ud på bagepapir på en bageplade.
Halver snackpeberfrugterne. Gnid skindet med lidt olie og læg dem på en bageplade med skindsiden opad.
Sæt sellerien ind midt i ovnen og pebrene op under ovngrillen. Grill peberfrugterne til skindet begynder at boble op og blive sort. Tag dem ud og skru væk fra grill. Bag selleristavene videre til de er møre.
Læg pebrene i en skål, dæk skålen med film og lad dem hvile i 10 min. Træk skindet af, fjern ribber og kerner og snit resten i brede strimler.
Hak rødløget helt fint og rør det sammen med sennep og 5 spsk. olie. Smag til med citronsaft, salt, peber og evt. lidt sukker.
Vend selleri, peberfrugt, dressing og evt. grofthakket persille hurtigt sammen og anret.
Kundekommentarer ()