Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.
Tænd også ovnen på 180 grader varmluft. Krydr fiskefileterne med salt, friskkværnet peber og et par dråber olivenolie. Rul dem sammen, og læg dem i et ildfast fad. Vent lidt med at sætte dem i ovnen.
Skræl løget, og skrub gulerødderne. Snit løget i tynde strimler med en tynd kniv, og riv gulerødderne på den grove side af et råkostjern.
Varm en stor gryde op ved mellem varme. Tilsæt lidt olivenolie, og steg gulerødder og løg i 4-5 min.
Sæt en lille gryde over at koge med ca. 1 dl vand pr. kuvert.
Tilsæt currypulver, boullion og ca. 1 strøget spsk. hvedemel/rismel (til glutenfri kassen) pr. kuvert til gryden med grønt, og lad det stege med 1-2 min. under omrøring. Kom så det kogende vand over i gryden, lidt af gangen, mens du rører, og curryen tykner. Lad det koge lidt igennem, og juster evt. konsistensen med mere vand. Smag til med salt og limesaft.
Sæt fisken i ovnen, og bag i 12-15 min., til den er mør.
Vend spinaten løst ned i curryen, og anret i en dyb tallerken sammen med ris og fisk.
Velbekomme!
japansk katsu karry indeholder:
25% spidskommen 25% gurkemeje, 15% korianderfrø, 10% kardemomme, 5% bukkehornsfrø, 5% muskatnød, 5% kanel, 5% allehånde, 3% nellike og 2% laurbærblade
Kundekommentarer ()