Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær pastinakkerne i lange stænger, og vend dem med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen.
Bred dem ud på en bageplade, og bag dem i ca. 20 min.
Skær fisken i portionsstørrelser. Vend fisken i 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt på begge sider. Læg dem i et smurt ildfast fad. Bag fileterne i ovnen under pastinakkerne i ca. 10 min.
Knæk den nederste del af asparges og kasser den. Skær resten ud i mundrette bidder. Hak korianderen groft igennem med en kniv. Brug både stilke og blade.
Dræn bønnerne og blend med tahin og et stort skud olivenolie til en lind mos. Smag til med lidt salt.
Anret bagte rødder, fisk og en god klat bønnemos på en tallerken. Kom asparges og koriander på siden med yoghurt henover.
Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber
Kundekommentarer ()