Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skær tofuen ud i firkanter på ca. 2x2 cm. Fordel dem ud på et viskestykke, og læg et viskestykke ovenpå. Læg så et skærebræt eller noget andet fladt ovenpå. Giv tofustykkerne et let tryk, så du trykker så meget væske ud som muligt uden at mose dem flade. Kom dem op i en skål, og vend med en skefuld olie og lidt salt. Bred tofustykkerne ud på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 20-25 min., til de er gyldne og sprøde i kanterne.
Kog risene efter anvisning på pakken.
Kom kokosmælk og peanutbutter op i en kasserolle, og lad det koge igennem stille og roligt i 2-3 min. Smag til med soya, hvis du har, salt og masser af limesaft.
Skær gulerødder i tynde strimler.
Hak korianderen groft - både stilke og blade.
Anret risene i en dyb tallerken eller skål med spinat og gulerødder ovenpå - hver for sig som på billedet. Kom tofuen på, og kom kokossauce over. Drys med sesamfrø og koriander til sidst. Server evt. overskydende lime ved siden af.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()