Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær tofuen ud i firkanter på ca. 2x2 cm. Fordel dem ud på et viskestykke, og læg et viskestykke ovenpå. Læg så et skærebræt eller noget andet fladt ovenpå. Giv tofustykkerne et let tryk, så du trykker så meget væske ud som muligt, uden at mose dem flade. Kom dem op i en skål, og vend med en skefuld olie og lidt salt. Bred tofustykkerne ud på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 20-25 min., til de er gyldne og sprøde i kanterne.
Kog risene efter anvisning på pakken.
Kom kokosmælk og peanutbutter op i en kasserolle, og lad det koge igennem stille og roligt i 2-3 min. Smag til med Tamari soya salt og masser af limesaft.
Skær gulerødder i tynde strimler.
Hak korianderen groft - både stilke og blade.
Anret risene i en dyb tallerken eller skål med plukket spinat og gulerødder ovenpå. Kom tofuen på, og hæld kokossauce over. Drys med sesamfrø og koriander til sidst. Servér evt. overskydende lime ved siden af.
Kundekommentarer ()