Forvarm ovnen til 225 grader.
Krydr fisken med salt på alle sider og læg til side.
Pil løget og skyl tomaterne, citronen og chilien. Hak chilien i skiver (undlad kernerne, hvis man ønsker en mildere udgave). Skær tomaterne i halve, løgene i 1/8 stykker og citronen i skiver. Bland dem godt sammen i et ildfast fad sammen med bønnerne (der er drænet for vand), oreganoen, fløden, 1/4 dl vand og 1 spsk. olivenolie pr. person. Krydr med salt og peber.
Bag retten i ca. 10 min, og rør evt. lidt rundt undervejs.
Tag fadet ud af ovnen, og læg fisken heri med skindsiden opad. Pres fisken godt ned mellem grøntsagerne, så den ikke udtørrer.
Bag retten i yderligere ca. 8 min. Fisken er færdig, når man kan hive skindet af den, uden at det giver modstand.
Fordel retten i skåle, og pres evt. lidt ekstra citronsaft henover.
Kundekommentarer ()