0
Bagt torsk i tomat og butterbeans
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
torskefilet med skindsalt
1 min.
Fisken

Forvarm ovnen til 225 grader.

Krydr fisken med salt på alle sider og læg til side.

tomaterrødløgrød chilicitronbutter beanstørret oreganofløde 38% (piskefløde)olivenolie, ekstra jomfrusaltsort peber
5 min.
Grøntsagerne

Pil løget og skyl tomaterne, citronen og chilien. Hak chilien i skiver (undlad kernerne, hvis man ønsker en mildere udgave). Skær tomaterne i halve, løgene i 1/8 stykker og citronen i skiver. Bland dem godt sammen i et ildfast fad sammen med bønnerne (der er drænet for vand), oreganoen, fløden, 1/4 dl vand og 1 spsk. olivenolie pr. person. Krydr med salt og peber.

Bag retten i ca. 10 min, og rør evt. lidt rundt undervejs.

Tag fadet ud af ovnen, og læg fisken heri med skindsiden opad. Pres fisken godt ned mellem grøntsagerne, så den ikke udtørrer.

Bag retten i yderligere ca. 8 min. Fisken er færdig, når man kan hive skindet af den, uden at det giver modstand.

30 min.
Anretning

Fordel retten i skåle, og pres evt. lidt ekstra citronsaft henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
562 kcal
Fedt:
29,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
10,2 g
Kulhydrat:
31,9 g
heraf sukkerarter:
11,4 g
Kostfibre:
12,2 g
Protein:
36,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?