Varm ovnen op til 225°C. Læg fisken i et ovnfast fad der passer til størrelsen på fisken, så den ligger tæt til kanten og uden mellemrum mellem stykkerne. Vend fisken i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt på begge sider.
Pil løget, skræl guleroden og skyl tomaterne. Flæk guleroden i kvarte og løget i halve. Kom grøntsagerne på en bradepande dækket med bagepapir, og vend dem i 1 spsk. olie pr. person og lidt salt. Bages i ca. 15 min., indtil grøntsagerne har fået godt med farve.
Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min. under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte. Hvis bulguren klistrer lidt, kan man med fordel skylle den under koldt vand.
Når grøntsagerne er bagt færdige, vendes de i bulguren, og smages til med salt og peber.
Skyl rosmarinen, og afdryp den for vand.
Kom skysovsen i en kasserolle, og varm den op sammen med rosmarinen. Smages til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt vand, hvis sovsen er for kraftig.
Fisken bages i ovnen i ca. 10 min. Tjek den løbende under bagningen. Når kødet er mælkehvidt og kan deles i flager, er fisken færdig.
Servér fisken med bulguren og rosmarinsovsen.
Til orientering om sovsens farve:
Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. Vi foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-)
Kundekommentarer ()