0
Bagt torsk med stegt grønkål, perlebyg, grapefrugt og gedefriskost

Bagt torsk med stegt grønkål, perlebyg, grapefrugt og gedefriskost

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
torskefilet uden skind
1 min.
Torsk

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.

Del fisken i kuvertstykker, og gnid dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.

Læg dem i et ildfast fad, men vent med at sætte det i ovnen.

perlebyg
5 min.
Perlebyg

Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt, saltet vand. Kog til de er møre i ca. 15 min.

grønkål
10 min.
Grønkål

Rib grønkålen af stilkene, og skyl den grundigt. Varm en stor pande godt op, og tilsæt lidt olivenolie. Steg kålen 3-4 min, til den er faldet en smule sammen, men stadig har bid. Krydr med salt og peber, og kom den op i en skål.

Hvis du laver mad til 3-4 kuverter kan du med fordel stege kålen over to gange.  

Sæt fisken i ovnen, og bag ca. 10-15 min.

grønkålbredbladet persillerød grapefrugtskalotteløg
20 min.
Grape

Skræl grapefrugten, fjern det hvide kød, og skær den ud i skiver. Skær hver skive i mundrette stykker, og kom dem ned til kålen.

Skræl skalotteløget, og snit det super fint med en skarp kniv. Skyl persillen, og skær den igennem et par gange med samme kniv. 

Kom også løg og persille ned til kålen, og vend godt rundt.

frisk gedeost
30 min.
Anretning

Dræn vandet fra perlebyggen. Smag til med lidt salt, peber og et par dråber olivenolie.

Smør friskosten ud i bunden af en dyb tallerken. Kom perlebyg og fisk ovenpå, og anret kålsalaten ved siden af.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?