Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.
Kom kyllingelårene i et ildfast fad, og vend dem grundigt med krydderiblandingen, salt og peber. Kom lårene i ovnen, og bag dem i 25-30 min., indtil de har fået godt med farve, og benet let kan løsnes fra kødet.
Pil rødløgene, og læg dem hele ind til kyllingen i ca. 15 min., indtil de er helt bløde.
Skrub kartoflerne under vand, og skær dem ud i stave. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Rist græskarkernerne på en tør pande ved middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Riv eller skær rødbede i små stave ned i en stor skål, og vend dem godt rundt med salt, peber, revet citronskal og citronsaft.
Flæk løget på midten, når det er bagt færdigt, og vend det rundt med rødbeden. Kom de ristede græskarkerner i lige før servering.
Servér kyllingelårene med kartofler og rødbedesalat.
Sort og rosa peber, oregano, timian, merian, koriander, stærk paprika, søde paprikaflager, hvidløg, gul sennep og urteboullion.*
Alle ingredienser er økologiske.
Urtebouillonen er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()