0

Bagte pærer med brie, valnødder, tranebær og parmaskinke (4-8 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Halver pærerne og fjern kernehuset. Vend pærerne med lidt olie, læg dem på bagepapir og drys med et tyndt lag sukker. Bag pærerne ved 175 grader i ca. 20 min. til de er gyldne og møre med bid. Bred valnødderne ud i en lille bradepande og rist dem med i ovnen 7-10 min. til de kun lige er gyldne. Kom tranebærrene i en skål, overhæld med kogende vand og lad dem trække 15 min. Læg en skive brie på de bagte pærer straks de kommer ud af ovnen. Top med grofthakkede valnødder og drænede tranebær og dryp med balsamicoglace. Del skinkeskiverne på langs, vikl en halv skive om hver pære og anret dem på et flot fad. Drys evt. med lidt hakket persille og server lune til fx langtidsbraiseret lam eller gris - eller som forret på en sprød grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?