0

Bagte rodfrugter med birkes og peberrodscreme

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rodfrugter: Skræl pastinakker, persillerødder og gulerødder. Skær dem i både og vend dem i olivenolie og birkes. Bag dem i en 200 grader varm ovn i 20-25 min.

Creme: Bland cremefraichen sammen med friskrevet peberrod, sukker, citronsaft, salt og peber. Lad den trække lidt.

Tag rodfrugterne ud af ovnen og server dem lune med cremen til.

Denne salat er gået hen og blevet en af mine egne favoritter. Den smager helt fortryllende, er populær blandt børn og perfekt til både kylling og kalv Jeg laver rigeligt, så jeg også har til frokost dagen efter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?