0
BBQ chicken hotwings med kålsalat, mynte & peanuts

BBQ chicken hotwings med kålsalat, mynte & peanuts

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fjerkræ
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

jasminris
1 min.
Ris

Tænd ovnen på 225 grader. 

Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.

Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.

kyllingevingerBBQ sauce
2 min.
Kyllingevinger

Kom kyllingevingerne i en skål, og vend dem med lidt olivenolie og lidt fint salt.

Kom dem på en bageplade med bagepapir, og steg dem sprøde og gyldne i den 225 grader varme ovn i ca. 25 min.

Vend dem nu med BBQ-sauce, og giv dem yderligere 5-10 min. Vend dem evt. et par gange undervejs. Pas på de ikke branker. 

spidskålmyntemayonnaisepeanuts
10 min.
Kålsalat

Snit spidskål, så fint du kan. Kom det snittede kål i en skål, og drys med lidt fint salt. Knug saltet ind i kålen med hænderne, og lad kålen stå i 5 min.

Vend den letsaltede kål med lidt lys eddike, og lad den stå i yderligere 5 min.

Vend nu mayonnaise og hakkede peanuts i, og smag til med salt, peber og lidt sukker.

Drys med plukket og hakket mynte. 

30 min.
Anretning

Som vist på billedet med ris serveret til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?