0

Blomkål i indiske krydderier (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del blomkålshovedet i fine mundrette buketter og snit bladene i tynde strimler. Hak løg og hvidløg fint og sauter dem i lidt olie ved middel varme sammen med ingefær, spidskommen, gurkemeje og garam masala. Kom blomkålsbuketter og -blade ved, hæld ½ dl vand ved og læg låg på. Skru ned til lav varme og lad det dampe ca. 5 min. til blomkålen er mør. Smag til, anret og drys gerne med grofthakket koriander. Server rygende varm med fx kylling og ris til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade