0

Blomkål i indiske krydderier (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del blomkålshovedet i fine mundrette buketter og snit bladene i tynde strimler. Hak løg og hvidløg fint og sauter dem i lidt olie ved middel varme sammen med ingefær, spidskommen, gurkemeje og garam masala. Kom blomkålsbuketter og -blade ved, hæld ½ dl vand ved og læg låg på. Skru ned til lav varme og lad det dampe ca. 5 min. til blomkålen er mør. Smag til, anret og drys gerne med grofthakket koriander. Server rygende varm med fx kylling og ris til.

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?