Del blomkålen i små buketter og skær de skrællede gulerødder i tynde skiver. Hak løget fint og vend det med blomkål, gulerødder, oliven, rosiner og hakket æg. Rør sennep og farin sammen til sukkeret er opløst og pisk så olie og eddike i lidt ad gangen. Smag til med salt og peber og vend dressingen i salaten.
Drys evt. med persille og server som frokostret eller som tilbehør til kød eller fjerkræ.
Skagenfoods udvalgte grønne oliven er Nocellara oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Kommentarer og forslag til opskriften