Næringsfordeling pr. person
Energi: 588 kcal
Fedt: 20,9g
Kulhydrat: 54,2g
Protein: 39,8g
Kostfibre: 9,7g
Skyl blomkålen og skær i buketter. Skyl og skræl kartoflerne, pil løget og skær det ud i store tern.
Varm en gryde op ved middel varme. Tilsæt 1 tsk. olie pr. person og steg grøntsagerne i 3 min. Tilsæt mælken og 2 dl vand pr. person. Lad suppen simre i 15 min. under låg.
Skyl persillen grundigt og afdryp for vand. Pluk bladene og hak stilkene så fint du kan og gem til anretning.
Varm en pande op ved høj varme. Pil kødet fra hinanden i trævler ligesom pulled pork.
Hæld 1 tsk. olie pr. person i panden og steg kødet 1 min. på hver side. Sluk for blusset og tilsæt sweet chili sauce og rør rundt.
Blend suppen til den konsistens du ønsker med en stavblender og smag til med salt og citronsaft.
Fordel suppen i skåle og top med glaseret kød og persillen.
Kundekommentarer ()