0
Blomkålssuppe med sweet chili-glaseret gris og persille

Blomkålssuppe med sweet chili-glaseret gris og persille

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 588 kcal

Fedt: 20,9g

Kulhydrat: 54,2g

Protein: 39,8g

Kostfibre: 9,7g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
blomkålbagekartoflerløgoliesødmælk
1 min.
Suppen

Skyl blomkålen og skær i buketter. Skyl og skræl kartoflerne, pil løget og skær det ud i store tern.

Varm en gryde op ved middel varme. Tilsæt 1 tsk. olie pr. person og steg grøntsagerne i 3 min. Tilsæt mælken og 2 dl vand pr. person. Lad suppen simre i 15 min. under låg.

bredbladet persille
10 min.
Persille

Skyl persillen grundigt og afdryp for vand. Pluk bladene og hak stilkene så fint du kan og gem til anretning.

Sousvide svinenakkeSød chilisauce
15 min.
Kødet

Varm en pande op ved høj varme. Pil kødet fra hinanden i trævler ligesom pulled pork.

Hæld 1 tsk. olie pr. person i panden og steg kødet 1 min. på hver side. Sluk for blusset og tilsæt sweet chili sauce og rør rundt.

citron
25 min.
Suppen

Blend suppen til den konsistens du ønsker med en stavblender og smag til med salt og citronsaft.

30 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle og top med glaseret kød og persillen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?