0

Bønnesalat med cherrytomater, peberfrugt, rødløg og oliven

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær tomater, renset peberfrugt og pillet rødløg i fine små og ensartede tern.

Dræn bønnerne, skyl dem over med koldt vand og dryp dem godt af.

Dryp olivenerne godt af og hak dem groft. Pres hvidløgene og pisk dem medv chiliflager, balsamico, 4 spsk. olie, salt og peber og smag til - den skal være krads og skarp!

Vend bønner, tomater, peberfrugt, rødløg, oliven og gerne grofthakket basilikum eller persille i. Smag til og lad gerne salaten trække 20 min. inden servering. Giv til grillet fisk, stegt kylling, chili con carne mv.

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?