Næringsfordeling pr. person
Energi: 602 kcal
Fedt: 31g
Kulhydrat: 40,1g
Protein: 35,8g
Kostfibre: 10,4g
Kog brune ris i en gryde med rigeligt vand og salt - kog i ca. 15 minutter under låg.
Krydr fisken med salt på alle sider og læg til side.
Pil det yderste lag af forårsløget og skyl grundigt. Skær den hvide del i grove stykker og hak den grønne del så fint du kan.
Skræl glaskålen og skær i tynde stave.
Skyl mynten og hak den groft og gem evt. et par skud til anretning.
Bland creme frisken med tahinen(smag til lidt efter lidt, det kan blive bittert), de finthakkede forårsløg mynten, lidt salt og ½ tsk eddike pr. person.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i 3 min ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min på begge sider.
Tag fisken af panden og lad den hvile. Skyl panden. af og steg forårsløget i en 1 tsk. olie pr. person i ca. 3 minutter under middel varme og smag til med salt.
Fordel risen i skåle med en skefuld dressing. Anret fisk og grøntsager som vist på billedet og top med mynteblade.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()