0
Bowl med skindstegt Laks og glaskål
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi:  602 kcal

Fedt: 31g

Kulhydrat: 40,1g

Protein: 35,8g

Kostfibre: 10,4g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
brune rissalt
1 min.
Ris

Kog brune ris i en gryde med rigeligt vand og salt - kog i ca. 15 minutter under låg.

ASC laks med skindsalt
3 min.
Fisken

Krydr fisken med salt på alle sider og læg til side.

glaskålforårsløgmynte
5 min.
Grøntsagerne

Pil det yderste lag af forårsløget og skyl grundigt. Skær den hvide del i grove stykker og hak den grønne del så fint du kan.

Skræl glaskålen og skær i tynde stave.

Skyl mynten og hak den groft og gem evt. et par skud til anretning.

creme frisk 9%myntetahineddike
20 min.
Dressingen

Bland creme frisken med tahinen(smag til lidt efter lidt, det kan blive bittert), de finthakkede forårsløg mynten, lidt salt og ½ tsk eddike pr. person.

olie
25 min.
Fisken

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i 3 min ved middelvarme. 

Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min på begge sider. 

Tag fisken af panden og lad den hvile. Skyl panden. af og steg forårsløget i en 1 tsk. olie pr. person i ca. 3 minutter under middel varme og smag til med salt.

35 min.
Anretning

Fordel risen i skåle med en skefuld dressing. Anret fisk og grøntsager som vist på billedet og top med mynteblade.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?