0

Broccolisalat med cherrytomater, æbler, bacon og hakket æg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist baconen gylden og sprød på en tør pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Del broccolien i små fine buketter, skræl stokken og snit den i små tern. Kom dem i en skål med et godt nip salt, overhæld dem med spilkogende vand og lad dem trække 5 min. Halver cherrytomaterne og snit æble og rødløg i tynde både.

Pisk olie, eddike, sennep og hvidløg godt sammen og smag til med salt og peber. Hak æg og evt. krydderurter.

Køl broccolibuketterne af under koldt vand og dryp dem godt af - gerne i et viskestykke. Vend dem med tomater, æbler, løg og vinaigrette og smag til.

Anret på et flot fad og drys med hakket æg, bacon og evt. krydderurter. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?