0

Bruschetta med ristede østershatte, grillet peberfrugt og gedeost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Gnid peberfrugterne med lidt olie og grill dem under ovngrillen til skallen bobler og begynder at blive sort. Læg peberfrugterne i en plastpose i 10 min. og træk så forsigtigt skindet af. Fjern stilk og kerner og skær kødet i brede strimler. Trim østershattene og riv dem evt. i mindre stykker. Varm lidt olie op på en pande og rist hattene ved middelhøj varme til de har taget lidt farve - krydr med salt og peber. Rist brødskiverne og gnid den ene side med hvidløgsfeddet. Dryp med lidt olie og fordel først østershatte og så peberfrugter på brødene. Slut af med to skiver gedeost på hvert brød og lidt friskkværnet peber. Server som en let forret.

Kommentarer og forslag til opskriften