Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt vand over. Skyl risene grundigt. Kom risene i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand og kog i 20 min. Hæld overskydende vand fra og lad risene trække i 10 min.
Riv hvidløget og ingefæren fint og overfør til en skål sammen med kødet, 1/2 tsk. sukker pr. person og krydderiblandingen (pas på med mængden - den er stærk). Krydr godt med salt og peber og gem til senere.
Hak guleroden i tynde stave og pak choyen i mundrette stykker.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Bland soyasaucen og citronsaften.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min., indtil det får godt med farve og bliver gennemstegt.
Fordel risen i skåle og anret kødet og grøntsagerne henover. Top med soyasaucen og sesamfrøene.
Kommentarer og forslag til opskriften