0

Bulgursalat med druer, friske figner, timian og feta (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Soya, Nødder, Jordnødder, Mælk

Fremgangsmåde

Pluk bladene af timiankvistene og kom dem i en skål sammen med bulguren. Hæld kogende vand over, så det står ½-1 cm op over bulguren og lad det trække tildækket til al vandet er optaget og kølet lidt af - rør et par gange undervejs. Halver druerne, fjern evt. sten og skær fignerne i tynde både. Hak skalotteløget helt fint og rør det i bulguren sammen med honning, citronsaft, 3 spsk. olie, pinjekerner salt og peber og smag til. Anret bulguren i et fladt fad og fordel druer, figner og feta ovenpå. Dryp med lidt olivenolie, kværn lidt sort peber over og drys med lidt frisk timian. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?