0

Bulgursalat med rød peberfrugt, cherrytomater og persille

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kom bulguren i en skål og hæld kogende vand over til det dækker med ½-1 cm. Lad bulguren hvile til al væden er suget op, test at det er mørt og lad det så køle af. Skær de rensede peberfrugter og tomaterne i små tern - du kan med fordel skrabe kernerne ud af tomat og agurk, så salaten ikke bliver for våd. Snit løgene i tynde skiver, klip abrikoserne i små stykker med en saks og hak persillen fint. Vend alle peberfrugt, tomat, løg, abrikoser og persille sammen med bulguren og tilsæt lidt olie. Smag til med citronsaft, salt og peber og server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften