Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft.
Skær kartoflerne i slanke både, bred dem ud på en bageplade med bagepapir, dryp dem med olivenolie, og krydr med salt.
Bag kartoflerne i den varme ovn i ca. 25 min., til de er gyldne og møre.
Snit løg i skiver, og steg dem i lidt olivenolie på en varm pande i ca. 10 min., til de er bløde og gyldne. Tag dem af panden, og krydr med kimchikrydderi efter smag.
TIP: Hvis du ikke orker, at have alt for mange pander i gang, kan du også lave de bløde løg i ovnen.
Lav en dressing af creme fraiche, revet hvidløg, en smule sukker og lys eddike. Den skal være syrlig og let sød.
Snit spidskål fint, og vend den med dressingen.
Skær tomater i skiver, og snit salaten.
Steg bøfferne i olivenolie ved høj varme i 2-3 min. på hver side, og krydr dem med salt og peber.
Flæk bollerne, og lun dem i den varme ovn.
Fyld bollerne med salat, tomat, bøf og bløde løg, og servér straks burger med søde kartofler og slaw.
Kimchi krydderiblanding indeholder:
Kommentarer og forslag til opskriften