Hvis du ikke orker at have alt for meget stege-halløj i gang, kan du lave de bløde læg i ovnen.
Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft.
Skær kartoflerne i slanke både. Bred dem ud på bagepapir og dryp dem med olivenolie og krydr dem med salt. Bag dem i den varme ovn i ca. 25 min. til de er gyldne og møre.
Snit imens løg i skiver. Steg dem i lidt olivenolie pie n varm pande til de er bløde og gyldne. Ca. 15 min. Tag dem af pande og krydr dem med kimchikrydderi efter smag.
Lav en dressing af cremefraiche, revet hvidløg, en smule sukker og en smule lys eddike.
Snit spidskål fint og vend den med dressingen. Den skal være syrlig og let sød.
Skær tomater i skiver og snit salaten.
Steg bøfferne i olivenolie eller lidt af det fedt de er pakket med. Steg dem ved hej varme i 2-3 min. på hver side. Krydr dem med salt og peber.
Flæk bollerne og un dem i den varme ovn.
Fyld bollerne med salat, tomat, bøf og bløde løg. Servér straks burger med søde kartofler og slaw.
Kimchi krydderiblanding indeholder:
Kommentarer og forslag til opskriften