0

Butterdejspakker med fyld af forårsløg, squash og blommetomat (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Mælk, Æg

Fremgangsmåde

Skær squash og tomater i tern, snit forårsløgene i tynde skiver og hak hvidløgsfeddet fint. Varm olien op på en pande og sauter først squash, løg og hvidløg 2 min. Kom tomaterne ved og sauter yderligere 4-5 min. til væden er kogt væk. Hæld grøntsagerne op i en skål og rør flødeost, salt, peber og gerne hakkede krydderurter og smag til. Rul butterdejspladerne ud til dobbelt bredde, placer ¼ af fyldet på den ene halvdel og fold den anden halvdel indover. Tryk kanterne godt til, læg pakkerne på en bageplade og pensl med sammenpisket æg. Bag pakkerne ved 200 grader i ca. 15 min. til de er gyldne og sprøde. Server dem fx med en fyldig grøn salat og stegt fjerkræ, kød eller fisk til.

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?