0

Butterdejspakker med fyld af majs, tomat og porre

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fjern skal og tr�de p� majsene og sk�r kornene af langs kolben. Sk�r tomaterne i tern, snit porrerne i tynde skiver og hak hvidl�gsfeddet fint. Varm olien op p� en pande og sauter f�rst porre og hvidl�g 2 min. Kom majs og tomater ved og sauter yderligere 4-5 min. til v�den er kogt v�k. H�ld gr�ntsagerne op i en sk�l og r�r fl�deost, finthakket persille, salt og peber i og smag til. Rul butterdejspladerne ud til dobbelt bredde, placer � af fyldet p� den ene halvdel og fold den anden halvdel indover. Tryk kanterne til, l�g pakkerne p� en bageplade og bag dem ved 200�C i ca. 15 min. til de er gyldne og spr�de. Server dem med blandet gr�n salat til fx stegt kylling.

Kommentarer og forslag til opskriften