Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Riv løg, hvidløg og parmesan på den fine side af et rivejern, og kom det hele i en skål sammen med creme frisk og drænet kapers.
Rør godt rundt, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Steg kyllingebrystet i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, indtil det får godt med farve og er gennemstegt.
Skær kødet i skiver, og krydr godt med salt og peber.
Bland evt. stegefedtet over i den rørte dressing.
Hak kålen i mundrette stykker, overfør dem til et fad, og krydr med salt og peber.
Anret kylling, kartofler og dressing henover kålen, og server.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()