0

Cannelloni med broccoli, svampe og forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durummel, Hvedemel, Æg

Fremgangsmåde

Skær svampene i skiver og snit forårsløg og hvidløg fint. Skær broccolitoppen i små buketter og stokken i tern. Rist grøntsagerne på en pande i olivenolien til de har taget lidt farve og krydr med salt og peber. Skær lasagnepladerne i 8-10 cm brede stykker og smør lidt flødeost på hver. Fordel grøntsagerne på pladerne og rul dem sammen til rør. Læg rørene med samlingen nedad i et ildfast fad. Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt mælken lidt ad gangen under kraftig piskning og kog saucen op - den skal være cremet, men ikke for tyk. Fordel saucen over cannellonierne, så den dækker helt. Kom de flåede tomater i en lille kasserolle sammen med sukker, oregano, salt og peber og lad det simre til konsistensen er blevet tykkere. Blend det helt glat og smag til. Fordel saucen i en bred bane ovenpå cannellonierne og bag dem ved 200 grader i ca. 30 min. til de er gyldne på toppen og pladerne er møre. Server med fx en stegt kotelet (se video ovenover) og god grøn salat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?