0

Cantaloupemelonsalat med nye gulerødder, lufttørret skinke og pesto (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub gulerødderne godt og lav dem til lange tynde bånd med en tyndskræller. Vend båndene med lidt olie, citronsaft, salt og peber. Halver melonen, fjern kernerne og skær skallen væk. Skær melonkødet i helt tynde skiver, anret dem pænt i ét lag på 4 middagstallerkner og dryp honningen henover. Læg en lille håndfuld gulerødder som en lille bunke i midten, "riv" skinken groft mellem fingrene og fordel den rundt om gulerødderne - 1 skive pr. tallerken. Dryp med pesto og olivenolie, krydr med lidt frisk peber og server som fx forret med godt brød til.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?