0
Caprese med lufttørret skinke og oliven

Caprese med lufttørret skinke og oliven

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl tomaterne og del dem i fire. Skyl salatbladene og skær dem i passende stykker. Pil bladene af basilikummen og lad væden dryppe af mozzarellaen. Anret skiftevis tomater, salatblade, basilikum og mozzarella på et fad. Halver skinkeskiverne og fold dem 1 gang. Fordel dem mellem salaten og pynt med oliven. Hæld lidt god olivenolie over og kværn evt. lidt peber over.

Salaten er fantastisk som frokostsalat eller som en forret med brød til.

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?