Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft - gerne i god tid.
Bred pommes frites ud på en bageplade, og bag i ca. 20 min., til de er gyldne og sprøde.
Snit kålen super fint med en skarp kniv. Hak persillen groft, både stilke og blade. Bland kål og persille i en skål med krydderblandingen, lidt salt og godt med citronsaft. Knug kålen godt sammen med hænderne. Bemærk, at du selv kan styre mængden af krydderblanding, og dermed hvor krydret kålen skal være.
Form en hakkebøf pr. kuvert. Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Krydr bøfferne med salt og friskværnet, sort peber, og steg dem hårdt og kort, til de er stegt efter dit ønske, og har taget godt med farve.
Lun bollerne kort i ovnen i 2-3 min.
Smør en god skefuld mayo på underbollen og saml burgeren med kålsalat og bøf og overbolle ovenpå. Server pommes på siden.
Velbekomme!
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()