0
Okseburger med pommes frites og kålsalat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Inden vi går igang

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

pommes frites
1 min.
Bag pommes frites

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft - gerne i god tid.

Bred pommes frites ud på en bageplade, og bag i ca. 20 min., til de er gyldne og sprøde.

bredbladet persillespidskålchipotlesauce kryddericitron
2 min.
Lav kålsalat

Snit kålen super fint med en skarp kniv. Hak persillen groft, både stilke og blade. Bland kål og persille i en skål med krydderblandingen, lidt salt og godt med citronsaft. Knug kålen godt sammen med hænderne. Bemærk, at du selv kan styre mængden af krydderblanding, og dermed hvor krydret kålen skal være. 

hakket oksekød
10 min.
Steg bøfferne

Form en hakkebøf pr. kuvert. Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Krydr bøfferne med salt og friskværnet, sort peber, og steg dem hårdt og kort, til de er stegt efter dit ønske, og har taget godt med farve. 

brioche burgerboller
17 min.
Lun bollerne

Lun bollerne kort i ovnen i 2-3 min.

20 min.
Anretning

Smør en god skefuld mayo på underbollen og saml burgeren med kålsalat og bøf og overbolle ovenpå. Server pommes på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Indeholder:

25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?