0
Chili con carne med saltet yoghurt og koriandermarineret squash

Chili con carne med saltet yoghurt og koriandermarineret squash

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket oksekød 3-6%
1 min.
Kød

Tag oksekødet ud fra køl og lad det temperere lidt før det skal steges.

løghvidløgoliehakket oksekød 3-6%chili con carne krydderirøde kidneybønnerflåede og hakkede tomater
2 min.
Stegning

Pil løg og hvidløg og hak dem, groft.

Varm en gryde op ved høj varme. Kom 1 tsk. olie pr. person i gryden og steg kødet i 3 min. Undgå at røre for meget rundt i kødet når det steger, så det kan få en god brun stegeoverflade. Skru lidt ned for varmen til middel og tilsæt løg og hvidløg. Steg videre under omrøring i 2 min.

Tilsæt kryddermix, bønner, dåsetomat og 1/2 dl vand i pr. person. Lad det simre under låg i 15 min. Smag til med salt. 

koriandersquashLys eddikesort peberyoghurt naturel 0,5%
15 min.
Squash

Skyl squash og koriander og dræn for vand. Skær squash i 1x1 cm tern og hak stilkene fra korianderen fint. Gem bladene til anretning. Vend squash og korianderstilke med lidt salt, eddike og peber.

Smag yoghurten til med ¼ tsk. salt pr. person.

30 min.
Anretning

Fordel chili con carnen i skåle og top med yoghurt, squash og koriander.

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Næringsindhold pr. person:

Energi:
529 kjl
Fedt:
17,4 g
Kulhydrat:
41,1 g
Kostfibre:
15,5 g
Protein:
44,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?