Tag oksekødet ud fra køl og lad det temperere lidt før det skal steges.
Pil løg og hvidløg og hak dem, groft.
Varm en gryde op ved høj varme. Kom 1 tsk. olie pr. person i gryden og steg kødet i 3 min. Undgå at røre for meget rundt i kødet når det steger, så det kan få en god brun stegeoverflade. Skru lidt ned for varmen til middel og tilsæt løg og hvidløg. Steg videre under omrøring i 2 min.
Tilsæt kryddermix, bønner, dåsetomat og 1/2 dl vand i pr. person. Lad det simre under låg i 15 min. Smag til med salt.
Skyl squash og koriander og dræn for vand. Skær squash i 1x1 cm tern og hak stilkene fra korianderen fint. Gem bladene til anretning. Vend squash og korianderstilke med lidt salt, eddike og peber.
Smag yoghurten til med ¼ tsk. salt pr. person.
Fordel chili con carnen i skåle og top med yoghurt, squash og koriander.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kommentarer og forslag til opskriften