0
Citronlaks i fladbrød med blød aubergine og thousand island

Citronlaks i fladbrød med blød aubergine og thousand island

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

aubergine
1 min.
Bag auberginen

Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. 

Skær auberginen i mundrette stykker og vend den med 1 tsk. olie pr. person og krydr med salt og peber. Spred stykkerne ud på et ildfast fad og bag den stykkerne i ca. 20 min., indtil de er helt bløde.

pak choyforårsløg
5 min.
Forbered urterne

Pil bladene fra hinanden på pak choyen og hak forårsløget fint. Overfør til et fad.

creme frisk 9%tomatpuréhvidløg
10 min.
Rør dressingen

Riv hvidløget på den fine side af et rivejern ned i en lille skål. Tilsæt creme frisken og tomatpureen. Rør det godt rundt og smag til med salt og peber.

citron
15 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved høj varme.

Skær fisken i ca. 2x2 cm tern og steg i 1/2 spsk. olie pr. person i ca 1 min. på to sider, indtil det har fået lidt farve og begynder at flage.

Tag fisken af panden, pres citronsaften henover og krydr godt med salt.

Tortillawraps - fuldkorn
20 min.
Lun tortillaerne

Lun tortillaerne i ovnen som angivet på pakken.

25 min.
Anretning

Byg dine tortillas med laksen, auberginen, de friske urter og thousand island dressingen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?