0
Citronlaks i fladbrød med blød aubergine og thousand island

Citronlaks i fladbrød med blød aubergine og thousand island

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

aubergine
1 min.
Bag auberginen

Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. 

Skær auberginen i mundrette stykker, vend dem med 1 tsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber. Spred stykkerne ud i et ildfast fad, og bag dem i ca. 20 min., indtil de er helt bløde.

pak choyforårsløg
5 min.
Forbered grønt

Pil bladene fra hinanden på pak choyen og hak forårsløget fint. Overfør til et fad.

creme frisk 9%tomatpuréhvidløg
10 min.
Rør dressingen

Riv hvidløget på den fine side af et rivejern ned i en lille skål. Tilsæt creme frisken og tomatpureen. Rør det godt rundt og smag til med salt og peber.

ASC laks med skindcitron
15 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved høj varme.

Skær skindet af laksen og skær fisken i ca. 2x2 cm tern og steg i 1/2 spsk. olie pr. person i ca 1 min. på to sider, indtil det har fået lidt farve og begynder at flage.

Tag fisken af panden, pres citronsaften henover og krydr godt med salt.

Tortillawraps - fuldkorn
20 min.
Lun tortillaerne

Lun tortillaerne i ovnen som angivet på pakken.

25 min.
Anretning

Byg dine tortillas med laks, aubergine, forårsløg, pak choy og thousand island dressing.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
577 kcal
Fedt:
34,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,5 g
Kulhydrat:
30,9 g
heraf sukkerarter:
4,2 g
Kostfibre:
4,2 g
Protein:
32,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?