Spyd: Hak rosmarin og hvidløg fint og rør det sammen med soja, revet skal og saft fra både citron og appelsin, ingefær, honning, 2 spsk. olie, salt og peber. Skær fisken i store tern på ca. 3 cm og vend dem godt med marinaden. Lad dem marinere på køl i en halv times tid. Snit imens forårsløgene i 2-3 cm lange skrå stykker, skær den rensede peberfrugt i store tern og børst champignonerne fri for urenheder. Tag fiskestykkerne op af marinaden, lad dem dryppe let af og sæt skiftevis fisk, forårsløg, peberfrugt og champignon på spyddene. Pensl spyddene med lidt olie, drys med en anelse salt og peber og grill dem møre over kul eller i ovnen (ca. 8 min.) - vend dem flere gange undervejs.
Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne, kog dem møre i velsaltet vand og lad dem køle helt af. Snit sellerien i fine små tern, hak korianderen fint og rør begge dele sammen med mayonnaise, cremefraiche, salt og peber. Del de kolde kartofler i tern, vend dem i koriandercremen og smag til.
Server sammen med en sprød grøn salat og groft brød med kerner.
Kommentarer og forslag til opskriften