0

Couscoussalat med rødbede og dildcreme (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Selleri, Mælk

Fremgangsmåde

Skrub rødbederne godt og kog dem møre i letsaltet vand, 40-50 min. Kom couscousen i en skål, hæld den kogende grøntsagsfond over og lad det trække et øjeblik. Brug en gaffel til at løsne couscousen og lad det køle af. Gnid skindet af rødbederne og skær kødet i fine små tern. Riv appelsinskallen fint ned i couscousen og vend rødbedetern, olie og citronsaft i. Smag til med salt og peber og anret på et flot fad. Drys med fintsnittet forårsløg, dæk til med film og stil couscousen til side – gerne en halv times tid. Bland imens yoghurt, finthakket dild og hvidløg samt salt og peber godt sammen. Smag til og server cremen til couscoussalaten. Giv til fx lam, fisk eller kylling.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?