0

Couscoussalat med spidskål, agurk, druer, tørret frugt og hasselnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom couscousen i en skål, smuldr bouillonterningen i og vend det godt sammen med de tørrede frugter. Overhæld med kogende vand, så det dækker med en god ½ centimeter og lad det trække tildækket til al væden er optaget. Løsn couscousen med en gaffel til den er let og luftig. Rist hasselnødderne på en tør pande eller i ovnen til skallen er mørk og krakelerer. Gnid skindet af i et viskestykke og hak kernerne groft. Befri spidskålen for grove yderblade og stok og snit bladene i helt fine strimler. Halver agurken, fjern den bløde kerne og snit kødet i halvmådeformede skiver. Skær løgene i tynde skiver og halver druerne. Pisk mayonnaise, 2 spsk. olie, balsamico, dijonsennep, sukker, salt og peber sammen til en lind dressing, smag til og juster evt. konsistensen med lidt vand, hvis den er for tyk. Vend først spidskål og dressing sammen og vend så løg, agurk, druer, couscous og hakkede nødder i med lette, hurtige tag. Smag til, anret på et flot fad og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?