0

Cremede gnocchi med østershatte, peberfrugt og cherrytomater (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens svampene, fjern den seje stok og riv hattene i mundrette bidder. Rens peberfrugten og skær dem i små tern. Skær tomaterne i kvarte og hak løg og hvidløg helt fint. Varm lidt olie godt op på en pande og rist svampene gyldne. Kom løg, hvidløg og timian ved, krydr med salt og peber og sauter videre 2 min. ved middel varme. Rør peberfrugter og cherrytomaterne i svampene og hæld sherryen over. Lad det simre til sherryen er kogt næsten væk, rør så fløden i og kog det ind til en cremet sauce. Kog imens gnocchierne i letsaltet vand som anvist på emballagen. Tag panden af varmen og pisk smørret i et par små klumper ad gangen. Vend gnocchierne i, smag til og server straks til fx hvid fisk, helstegt kylling eller en lækker kalvesteg.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?