0
Cremet fiskesuppe med champignoner, porre og citron

Cremet fiskesuppe med champignoner, porre og citron

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

champignonsgulerodporre
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær svampene, guleroden og porren i mundrette stykker og spred ud på fadet. Vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber. Bag grøntsagerne i ca. 15-20 min., indtil de har fået godt med farve.

bagekartoflergrøntsagsbouillon
10 min.
Kog kartoflerne

Skræl kartoflerne og skær dem i ca. 1 cm. tykke skiver. Kom kartoflerne i en gryde og dæk med vand ca. 1 cm over. Tilsæt bouillonen og få det op at simre med låg på i ca. 10 min., indtil kartoflerne bliver møre.

torskefilet uden skind
20 min.
Skær fisken

Skær fisken i mundrette stykker og krydr med salt.

fløde 9%citron
25 min.
Rør suppen og server

Kom de bagte grøntsager til kartoflerne og tilsæt fløden og fisken. Få det op at simre, indtil fisken begynder at flage.

Smages til med salt, peber og citronsaft.

Server suppen direkte fra gryden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?